Pasifik Savaşı Bu Hafta Sinemaskop'ta

18.07.2013 16:42

Geldiklerinde nereye saklanacağınızı kararlaştırdınız mı?

 

Devasa robotlarla denizden gelen canavarların savaşını anlatan Pacific Rim filminin kamera arkası bu hafta Sinemaskop’ta!

 

Meksikalı yönetmen Guillermo Del Toro ve oyuncuları Charlie Hunmann,Idris Alba, ve Rinko Kikuchi  büyük bütçeli 3 boyutlu canavar bilimkurgu epiği Pasifik Savaşı’nın kamera arkası maceralarını anlatıyorlar.Yönetmen Guillermo Toro filmin yapım aşamasını, canavarların yaratılmasını en ince ayrıntılarıyla aktarıyor.

 

Robotlar dedik ve 1920’lerde sinema ile birlikte hayatımıza giren yapay zekaların en güzel filmlerinin soundtracklerini de unutmadık..Bazen düşmanımız olan bazen ise yanı başımızda durup düşmanlarımızla savaşan robotların sinema tarihindeki yolculuklarını inceledik.

 

Sinema dünyasındaki son gelişmeler neler, hızla geçen bir haftada ne olmuş, hangi oyuncu yeni filmi için anlaşmış,hangi filmlerin devamı çekilecek ya da seriye bağlanacak, Hollywood dedikoduları neler… Ve dahası...Haftanın vizyon filmleri, Türkiye boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri…

 

Sinemaskop  her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de son çıkan dvd’ler hediye ediyor.… Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz…

 

Hepsi ve daha fazlası bu hafta Sinemaskop’ta!

 

Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 19 Temmuz Cuma günü 23:00’da Kanal 35 Ekranlarında...