Fight Club Devam Edecek

23.07.2013 17:14

Sinemaya da aynı adla uyarlanarak dünya çapında büyük başarı kazanan 'Fight Club' (Dövüş Kulübü) romanının yazarı Chuck Palahniuk, hikayenin devamını müjdeledi.

 

ABD’de düzenlenen çizgi roman fuarına katılan Palahniuk, kitabın çizgi roman serisi olarak yayınlanacağını açıkladı. Ünlü yazar, kitabın 10 yıl sonrasını anlatacağını ifade etti. Palahniuk, “Hikayeyi tekrar ortaya çıkmaya hazırlanan Tyler anlatacak. Marla ise evlilik hayatından sıkılmış durumda. Çiftin çocuklaklarının kaçırılmasıyla olaylar başlayacak” dedi. Filmde Durden karakterini Brad Pitt canlandırmıştı.

 

Yazar Chuck Palahniuk, 1996’da yazdığı ve fenomene dönüşen romanı 'Fight Club'ın devamını yazacağını hayranlarına duyurdu. Ve twitter hesabından "Bir sonraki tweet'teki büyük haberlere hazır mısınız?" attığı mesajla haberin sinyalini verdi.

 

 

Türkiye'de kitabın filmi 'Dövüş Kulübü' ismiyle vizyona girmişti. David Fincher tarafından yönetilen filmin başrollerinde Brad Pitt, Edward Norton ve Helena Bonham Carter rol aldı.

 

Dövüş Kulübü ABD'de 37.milyon 30 bin 102 dolar, uluslararası olarak 63 milyon 823 bin 651 dolar hasılat yaptı. 2000 yılında film, en iyi ses efektleri dalında Akademi Ödülleri'ne aday gösterildi ve 2001'de en iyi film müziği dalında Brit Ödülü aldı.

 

Los Angeles Times’ın haberine göre, son olarak Beautiful You adlı kitabını yayınlayan Palahniuk, yeni Fight Club'ın 2015’te satışa çıkacağını belirtti.