Man Of Steel 2 Toronto'da Çekilecek

31.07.2013 15:15

Batman ve Superman’i bir arada göreceğimiz Man of Steel filminin ikincisinin Toronto’da çekileceği açıklandı.

Yapımcılar tarafından yapılan açıklamaya göre, vergi avantajları nedeniyle Toronto’yu seçtiklerini , filmin çekimlerine ise 2014 yılının ortalarından başlanacağı ve 2015 yazında filmi vizyona sokmayı planladıklarını açıkladılar.

Filmin büyük merakla beklenen bir konusu da Batman’i kimin canlandıracağı. Bu konuyla ilgili en büyük aday, geçtiğimiz günlerde haberini yaptığımız Tyler Hoechlin. Ama bu konuyla ilgili olarak yapımcılar tarafından kesin bir bilgi verilmedi. Kısacası maskeli kahramanımız hala gizliliğini koruyor.

Filmin bir diğer merak konusu ise Superman’in kimliği bu filmde ortaya çıkacak mı? Bu soruyla ilgili olarak geçtiğimiz günlerde Henry Cavill bir röportaj sırasında “Böyle bir durumun ilişkilerinin gidişatını etkileyeceği ve Clark Kent’in bir köşede sırrı bilinmeden oturmasını tercih edeceği” şeklinde bir cevap vermişti.

Filmin senaryosunu David Goyer yazarken, yönetmen koltuğunda Zack Snyder’i göreceğiz. Filmde Henry Cavill’e eşlik edecek isimler, ilk filmde de yer alan Amy Adams, Laurence Fishburne ve Diane Lane.