Natalie Portman'ın Rolünü Kaptı

23.08.2013 13:43

La Vie en Rose filmindeki oyunculuğuyla büyük takdir toplayan Marion Cotillard’ın Machbeth uyarlamasında başrol oynayacağı açıklandı. Lady Macbeth rolü için daha önce Natalie Portman’ın ismi geçmişti.

 

Çekimlerine bu yılın sonunda başlanacak Shakespeare’in ünlü eseri Macbeth’in oyuncu kadrosunda önemli bir değişiklik yaşandı. Mayıs ayında yapılan açıklamada, Lady Macbeth rolünü ünlü oyuncu Natalie Portman’ın oynayacağı ifade edilmişti.

 

Fakat filmin yapımcılarından Iain Canning, Marion Cotillard’ın Nathalie Portman yerine başrolde olacağını açıkladı. Marion Cotillard’a eşlik edecek isimde ise bir değişiklik yaşanmadı.

 

Yapımcı Iain Canning, Michael Fassbender’ın başrolde Cotillard ile beraber oynayacağını belirtti. Filmin yönetmen koltuğunda oturacak isim olan Justin Kurzel ise Oscarlı yıldız Cotillard’a övgüler yağdırdı. Cotillard’ın son yıllarda izlediği en cesur ve en saygın isimlerden biri olduğunu belirten Kurzel, Cotillard ve Fassbender ile birlikte Shakespeare’in ölümsüz eserini  beyaz perdeye yansıtacakları için büyük bir heyecan duyduğunu sözlerine ekledi.

 

Lady Macbeth rolünü daha önce sahnede ve sinemada Vivien Leigh, Judi Dench, Diana Wynyard ve Helen Mirren gibi isimler canlandırmıştı.

 

ntvmsnbc