İbrahim Çelikkol ile Belçim Bilgin Aşk Filminde Buluştu

22.10.2013 11:49
İbrahim Çelikkol ile Belçim Bilgin Aşk Filminde Buluştu

Son dönemin gişe rekortmeni filmlerinin beğenilen aktrisi ile Fetih 1453’ün Ulubatlı Hasan’ını buluşturan film, Hazal adlı kör bir kızla boksör eskisinin aşkını konu alıyor. Film, Yeşilçam usulü hikayeyi masalsı bir dille beyaz perdeye aktarıyor.

 

BELÇİM ERDOĞAN VE İBRAHİM ÇELİKKOL YEŞİLÇAM MELODRAMINDA!

 

Boyut Filmi’in çektiği ‘Sadece Sen’ adlı film, romantizmiyle dikkat çekiyor. Filmin başrollerini ‘Aşk Tesadüfleri Sever’ ve ‘Kelebeğin Rüyası’ gibi gişe rekortmeni filmleriyle adından söz ettiren Belçim Bilgin Erdoğan ve Fetih 1453’ün Ulubatlı Hasan rolünde gösterdiği performansıyla kendini kanıtlayan İbrahim Çelikkol paylaşıyor. Masalsı bir aşk hikayesini konu alan ‘Sadece Sen’de Belçim Bilgin Erdoğan, Hazal adında görme engelli bir genç kızı, İbrahim Çelikkol ise geçmişi karanlık eski bir boksör olan Ali’yi canlandırıyor.

 

HİKAYEDE ROMANTİK KOMEDİ EKİBİ İMZASI

 

Filmin yönetmenliğini çektiği başarılı reklam filmleriyle tanınan Hakan Yonat yaptı. Filmin yapımcılığını Murat Tokat üstlendi. ‘Sadece Sen’in senaryosunu ise beyazperde de gişe başarısı elde etmiş ‘Romantik Komedi’ film serilerinin yazarları Ceren Aslan ve Aslı Zengin kaleme aldı.