47 Ronin Bu Hafta Sinemaskop'ta!

27.12.2013 10:40

18.yüzyılın başlarında vuku bulmuş gerçek bir olaya dayanan ve zamanla Japon kültürünün sembolü olmuş efendisiz kalmış samuray anlamına gelen 47 Ronin bir kez daha sinema salonlarını ziyaret ediyor..

 

Daha önce bir çok Japon yönetmen tarafından beyazperdeye aktarılmış olan hikayeyi bu sefer bir Hollywood prodüksiyonunun ellerinden izliyoruz.Üstelik başrolünde Keanu Reeves var.Ve bu hafta bizlere 200 milyon dolarlık son filmi 47 Ronin’in kamera arkasını anlatıyor.

 

Matrix’teki efsane Neo karakteri ile ününe ün katan Keanu Reeves bugüne  kadar tam 73 yapımda rol aldı.Filmleri dışında pekte ortalıklarda gözükmeyen gizemli aktörün en iyi filmlerinin soundtracklerini bu hafta sizler için ayıkladık!

 

Geçen koca bir haftada sinema dünyasında neler oldu… Hangi aktör, hangi rol için hangi yapım şirketi ile anlaşmış? Hollywood dedikoduları neler… 

 

Ve dahası... Haftanın vizyon filmleri, Türkiye boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri…

 

Sinemaskop her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de evde sinema keyfi yapmanız için son çıkan dvd’leri hediye ediyor.… Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz…

 

Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 27 Aralık Cuma günü 23:00’da Kanal 35 Ekranlarında...Sakın kaçırmayın…