Kaçış Planı Bu Hafta Sinemaskop'ta!

10.01.2014 13:58

İsveçli yönetmen Mikael Hafstrom’un çektiği aksiyon sinemasının iki büyük usta ismi Arnold Schwarzenegger ve Sylvester Stallone’u bir araya getiren yapım Escape Plan kamera arkası ile bu hafta Sinemaskop’ta! Arnie ve Sly film setinde neler yaşadıklarını eğlenceli bir uslüpla anlatıyorlar.

 

Sinema dünyasının sevilen ve ilgi çeken temalarından biri olan hapishane filmleri son 10 yıla damgasını vuran yapımlardan.Kimisi gerçek olaya dayanan, kimisi kurmaca olan bu filmler her zaman enteresan hikayeler anlatırlar.Sinemaskop’ta bu hafta sizin için seçtiğimiz hapishane temalı filmlerin en iyilerinin soundtracklerini dinleyeceğiz.

 

Sinemaskop’ta bu hafta sinemaseverlersürpriz bir bölüm açtık. SineDosya! Sinedosya’nın u haftaki konuğu ise bilinmeyen yönleri ve filmleriyle Arnold Schwarzenegger! Vücut geliştirme şampiyonluğundan Hollywood’a oradan da Kaliforniye Valiliği’ne kadar uzanan yolculuğunu gözler önüne seriyoruz.

 

Geçen haftada sinema dünyasında neler oldu… Hangi aktör, hangi rol için hangi yapım şirketi ile anlaşmış? Hollywood dedikoduları neler… 

 

Ve dahası... Haftanın vizyon filmleri, Türkiye boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri…

 

Sinemaskop her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de evde sinema keyfi yapmanız için son çıkan dvd’leri hediye ediyor.… Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz…

 

Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 10 Ocak Cuma günü 23:00’da Kanal 35 Ekranlarında...Sakın kaçırmayın…