Stallone'den Rocky Balboa İtirafı

16.01.2014 12:10

Sylvester Stallone, Rocky filmlerinin başarısının onu 'çekilmez' bir insan haline getirdiğini söyledi. Stallone "her şey üzerinde bir otorite" olduğunu düşünür hale geldiğini itiraf etti.

ABD'li yıldız Cumartesi günü Londra'daki Palladium'da bir sahne röportajı sırasında "gücü istismar ettiğini" söyledi.

"Verdiğim bazı mülakatları şimdi okuduğumda, geri dönüp kendimi yumruklamak istiyorum" diye devam etti.


Burnunu Sürten Deneyim

Ama sonraki bir filmin başarısızlığının ayaklarını yere basmasını sağladığını kaydetti.

Stallone 1978 yılında, rol aldığı dram Paradise Alley filminin ilk gün gösterimine katılmak için Rocky II'nin setinden ayrılmış.

Sinemada filmini izleyen sadece iki seyirci varmış. "Ve onlardan biri de uyuyordu" diyor içini çekerek.

Onun için bu olayın "burnunu sürten bir deneyim" ama uzun vadede "iyi bir şey olduğunu" itiraf ediyor.


Hayranlarıyla Bir Gece

'Sylvester Stallone ile Bir Gece' olarak tanımlanan tiyatro mülakatında, 67 yaşındaki yıldız kırk yıllık kariyerini kapsayan anekdotlar ile hayranlarına keyifli bir gece yaşattı.

90 dakikalık mülakat Rambo ve Rocky filmlerinin yıldızının, maço kişiliğinden başka bir yönünü de gösterdi.

Bir noktada şarkı söylemeye başladı, diğer bir anda da Shakespeare'in Yanlışlıklar Komedyası oyunundan kısa bir pasaj okuyarak seyredenleri etkiledi.

 

Rocky'yle Gelen Ün

Stallone günümüzde bir boks klasiği haline gelen Rocky filminin çekilişini anlatırken, filmin başka bir oyuncuyla çekilmesi için kendisine 300.000 dolar teklif edildiğini kaydetti.

Stallone bu paranın "bugün bir milyon dolar" değerinde olduğunu belirtti. İtalyan-Amerikalı oyuncu bir filmin hayatında bir "kader anı" olduğunu söyledi.

Alacak tahsilatı yapan sıradan bir kişinin dünya ağır sıklet ünvan maçına çıkmasını anlatan film dünya çapında muazzam gişe yaparken, üç Oscar ödülü de kazandı.

İlk Rocky filmini, 1979 yılında Rocky II ile başlayan ve 2006 yılında Rocky Balboa ile sonuçlanan beş devam filmi izledi.

Stallone sonuncu filmin "tartışmasız" favorisi olduğunu söyledi.

Stallone ile mülakat başrolü Robert De Niro ile paylaştığı yeni boks komedisi Grudge Match filminin Londra'daki tanıtımı çerçevesinde yapıldı.