Düzenbaz Bu Hafta Sinemaskop'ta!

17.01.2014 14:10

3 farklı dalda Altın Küre’yi evine götüren American Hustle David O. Russel’ın yönetmenliğinde bu hafta vizyona geliyor. Christian Bale, Bradley Cooper, Jennifer Lawrence,Amy Adams ve Jeremy Renner bize bu hafta 70’li yılları yaşatacak filmin kamera arkasında neler yaşadıklarını anlatıyorlar.

 

Kumar masasında dolandırıcılık yapmak ya da kumarhaneyi soymak kısa yoldan para kazanmanın en kolay yolu. Tarihte bu tarz yaşanmış gerçek olaylar olsa da filmler için uyarlanan kurgularda insanı şaşırtmıyor değil. Şayet kağıt oyunlarını seviyor bu tarz filmlere bayılıyorsanız kumarhane ve dolandırıcılık temalı filmlerin en güzel soundtrackleri kulaklarınızın pasını silecek..

 

Oynadığınız senaryo ve filmde iyi ise, rolünüz için büyük bir değişim geçiriyorsanız, Oscar’ın yolu bazen ciddi bir şekilde kilo alıp vermekten geçer. Her zaman yakışıklılıkları ve güzellikleri ile ünlü olan Hollywood aktörleri rolü için değişim geçirdiğinde tanıyamaz hale geliriz. İşte bu hafta SineDosya köşemizde rolleri için değişim geçiren oyuncuları listeledik!

 

Geçen haftada sinema dünyasında neler oldu… Hangi aktör, hangi rol için hangi yapım şirketi ile anlaşmış? Hollywood dedikoduları neler…

 

Ve dahası... Haftanın vizyon filmleri, Türkiye boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri…

 

Sinemaskop her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de evde sinema keyfi yapmanız için son çıkan dvd’leri hediye ediyor.… Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz…

 

Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 17 Ocak Cuma günü 23:00’da Kanal 35 Ekranlarında...Sakın kaçırmayın…