Ülker’den Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

17.04.2008 15:59
Ülker’den Çocuklara 23 Nisan Hediyesi

Ülker, çocuklara yönelik sosyal sorumluluk projelerine 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı da ekledi. Çocukların en özel günü olan 23 Nisan onuruna  tüm çocuklara ücretsiz sinema armağan edecek olan Ülker, binlerce çocuğa sinema salonlarında keyifli dakikalar yaşatmak için Macera Adası (Nim’s Island) filmine sponsor oldu.
 
Jodie Foster, Gerard Butler ve Abigail Breslin’in başrollerini paylaştığı fantastik macera türündeki filmin yönetmenliğini Mark Levin ve Jennifer Flackett üstlendi. Türkçeye “Macera Adası” olarak çevrilen film, Nim adındaki genç kızın yaşadığı maceraları anlatıyor.

Türkiye çapında eş zamanlı olarak 19 – 20 Nisan 2008 tarihlerinde 33 ildeki 123 sinema salonunda ücretsiz izlenebilecek filmi 100 bini aşkın çocuğun izlemesi hedefleniyor. Ücretsiz biletlerin salon kapasitesiyle sınırlı olduğu, rezervasyon sistemi olmayan ve tüm gün boyunca sürecek gösterimlerde, biletler seans saatinden 3 saat önce gişelerden temin edebilecek.

Nim’s İsland, 19-20 Nisan günlerinde Adana, Adapazarı, Ankara, Antakya, Antalya, Aydın- Kuşadası, Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, İstanbul, İzmir, İzmit, Karaman, Kastamonu, Kayseri, Kıbrıs, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Manisa, Mersin, Muğla, Ordu, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon olmak üzere toplam 33 ildeki 123 sinema salonunda ücretsiz olarak gösteriliyor olacak.