Robocop Bu Hafta Sinemaskop'ta!

14.02.2014 12:03

80’li yıllara damgasını vuran Verhoeven imzalı aksiyon klasiği Robocop, yetenekli yönetmen Jose Padilha’nın ellerinde yeniden çevrilerek hayat buluyor. Başrollerinde Joel Kinnaman, Abbie Cornish, Garry Oldman ve Michael Keaton’ı izlediğimiz filmin ilginç kamera arkası bu hafta Sinemaskop’ta olacak!

Sinemanın ilk robotu Metropolis’in işçi Maria’sının bir kopyası olsa da sinema tarihinde bugüne kadar pek çok yapay zeka gördük.Kimisi robottu ama insancıl yanını da kaybetmemişti. Sinemaskop’ta bu akşam robot temalı filmlerin soundtrackleri yükselecek..

Efsane roller ve o rollere hayat verip efsaneleşen aktörler! Ama ilginç bir durum var ki bu aktörler yönetmenlerin ilk tercihleri değillerdi! Fakat piyango dönüp dolaşıp onlara vurdu.Kimisi ününe ün kattı kimisi ise Oscar’a kadar uzandı.İşte efsane rolleri ıskalayan aktörler bu hafta Sinemaskop SineDosya’da!

Geçen haftada sinema dünyasında neler oldu… Hangi aktör, hangi rol için hangi yapım şirketi ile anlaşmış? Hollywood dedikoduları neler… 

Ve dahası... Haftanın vizyon filmleri, Türkiye boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri…

Sinemaskop her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de evde sinema keyfi yapmanız için son çıkan dvd’leri hediye ediyor.… Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz…

Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 14 Şubat Cuma günü 23:00’da Kanal 35 Ekranlarında...Sakın kaçırmayın…