I Am Legend 2 Geliyor mu?

18.02.2014 16:28

2007 yılında vizyona giren ve başrolünde Will Smith'in yer aldığı I Am Legend, dünya çapında elde ettiği 585 milyon dolarlık hasılatla birlikte başarılı bir işe imza atmıştı. Özellikle filmin 150 milyon dolarlık bir bütçeyle çekilmesi söz konusu olunca.

 

Bu başarısıyla birlikte sinema dünyasında I Am Legend filminin ikincisi gelecek mi soruları dolaşmaya başladı. Bu soruya ilk cevap filmin senaryo ekibinde yer alan Akiva Goldsman'dan geldi. Kış Masalı filmiyle birlikte ilk yönetmenlik tecrübesini yaşan Goldsman, I Am Legend 2 filmiyle iligli sorulan bir soruya şöyle bir cevap verdi;

 

"İkinci filmin çekilmesiyle ilgili bir çok denememiz oldu. Hatta bununla ilgili olarak iki farklı senaryo ortaya çıkardık. Özellikle ilk film öncesi senaryosu bir hayli ilgili çekici oldu. Hatta içerisinde hayvanat bahçesinden kaçmış ve virüse maruz kalmış fillerimizde vardı."

 

Ancak yaptığı açıklamayla birlikte filmin çekilip çekilmeyeceğine dair kesin bir bilgi yer almasada, yapılan konuşmayla birlikte filmin en azından senaryosunun Goldsman'dan çıkmayacağını düşünebiliriz.