Lebron James Space Jam 2 Yer Alacak mı?

24.02.2014 12:22

NBA'in dünyaca ünlü ismi Michael Jordan'ın 1996 yılında vizyona giren ve Lonney Tunnes karakterleriyle birlikte çektiği Space Jam filmi Amerika genelinde 90 milyon dolarlık bir hasılat elde etmişti.

 

NBA tarihinde de Jordan'ın velihattı olarak gösterilen Lebron James, iki yıl önce "Space Jam'i çok seviyorum, umarım Space Jam 2'yi çekeriz." demiş, iki yıl geçtikten sonra da geçtiğimiz günlerde Space Jam 2'nin çekileceği ve başrolünde Miami Heat'in yıldız oyuncusu Lebron James'in yer alacağı haberleri yapılmaya başlanmıştı. Her ne kadar haberler yapılsada, yapımcı firma ve Lebron tarafından tam anlamıyla yalanlanmasada, şuan için herhangi bir hazırlığın olmadığı açıklandı.

 

Lebron James'in Sun Sentinel gazetisinden Shandel Richardson ile yaptığı röportajda "Bu konu hakkında herhangi birşey duymadım. Her zaman Space Jam'i sevmişimdir, büyürken Space Jam favori filmlerinden birisiydi. Ama burnumda böyle birşey varken (burnu kırıldığı için taktığı  maskeden dolayı), oynamayı terci etmem. Neler olacak ilerleyen zamanlarda göreceğiz." açıklamasında bulundu.

 

Bu açıklamayla birlikte her ne kadar Space Jam 2 filmi için hazırlıklar başlamış olmasada, film ve James için yeşil ışık açılmış durumda.