Kutu Cüceleri Yaratıklar Aramızda Türkçe Fragmanı ilk Kez Karşınızda!

20.03.2014 16:09

Bu yılın merakla beklenen animasyon filmi Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda filminin Türkçe fragmanı Sinemalar.com aracılığıyla ilk kez karşınızda!

 

Alan Snow'un çok satan kitabı Here Be Monsters'dan sinemalara uyarlanan Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda filmi zenginliğe ve kokuşmuş güzel peynirlere takıntılı, Viktoryen dönemin lüks bir kasabası olan Cheesebridge’de geçiyor. Cheesebridge’in sevimli Arnavut kaldırımlı sokaklarının altında geceleri kanalizasyondan çıkarak kasaba halkının en değer verdiği şeyleri yani çocuklarını ve peynirlerini çalan canavarlar, Kutu Cüceleri yaşar. En azından kasaba sakinlerinin inandığı efsane budur. Gerçekte ise Kutu Cüceleri, sırtlarında geri dönüştürülmüş karton kutuları kaplumbağaların kabuklarını taşıdıkları gibi taşıyan, büyük mağaralarda yaşayan garip ve sevimli tiplerden oluşan bir yeraltı toplumudur. Kutu Cüceleri, yetim bir çocuk olan EGGS’i çocukluğundan itibaren kendi çöp karıştırıcıları ve mekanik çöp toplayıcıları olarak yetiştirmişlerdir. Kutu Cüceleri, Cheesebridge toplumuna girmek için kendilerini yok etmeye kararlı ARCHIBALD SNATCHER isimli hain bir böcek öldürücünün hedefi olduklarında, iyi kalpli afacanlar, evlatlıklarına ve maceracı zengin kız Winnie’ye başvurmak zorunda kalırlar. 

 

Yönetmenliğini Graham Annable ve Anthony Stacchi'nin gerçekleştirdiği filmin seslendirme kadrosunda, Simon Pegg, Nick Frost, Toni Collette, Ben Kingsley ve Elle Fanning gibi isimler yer alıyor. Film, ülkemizde 26 Eylül'de vizyona girecek.