Top Gun 2'nin Senaryosu Belli Oldu

07.04.2014 11:04

Tom Cruise'ın isminin parladığı Top Gun filminin devam niteliği taşıyan ve sinemalarda boy gösterecek olan Top Gun 2 filminin yapımcısı Jerry Bruckheimer'dan film hakkında önemli açıklamalar geldi.

 

Top Gun 2 filminin hazırlıkları devam ederken, Bruckheimer şu an için başroller üzerinde çalıştıklarını ve bu konuda bütçelerin belirlenme aşamasıda olduklarından bahsetti. Özellikle ilk filmin kadrosunda yer alan Tom Cruise ve Val Kilmer'ın devam filmde yer alacak olması, filme ayrı bir keyif katacak gibi gözüküyor. Bununla birlikte yaptığı açıklamalarda en dikkat çekici kısım ise filmin konusu oldu. Son zamanlarda gelişen teknolojiyle birlikte silah sanayisinin insansız hava araçlarına yönelmesiyle birlikte, robot mu insan mı konusu tartışma noktası oldu. Bunun üzerine Top Gun 2 filminin senaristleri bu konu üzerinden yola çıkarak, Tom Cruise'un insansız hava araçlarına karşı olan mücadelesini konu alacak.

 

Filmin oyuncu kadrosuyla birlikte belirsizliğini koruyan bir diğer konuda filmin yönetmeni. Şuan için herhangi bir aday olmaması, hayranlarını edişelendirsede, yapılan açıklamalarda kısa bir süre içerisinde yönetmenin bulunacağı. Bununla birlikte 2010 yılında çekimine karar verilen Top Gun 2 filminin ünlü yönetmeni Tony Scott'un intihar etmişti.