Öteki Kadın Kate Upton Özel Fragmanı Karşınızda

30.04.2014 11:22

2 Mayıs'ta vizyona girecek olan Öteki Kadın filminin popüler oyuncularından Kate Upton için özel olarak hazırlanmış fragmanı karşınızda.

 

Filmin konusu ise; New York’lu güçlü avukat Carly Whitten (Cameron Diaz) ilişkiler konusunda net kuralları olan bir kadındır. Fakat Mark’la tanıştığında ve üstüne terk edildiğinde tamamen değişip savunmasız bir kadın halini alır. Onu neden terk ettiğini sormak için gittiği evinde hiç beklemediği kötü bir sürprizle karşılaşan Carly için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.

 

Sevgilisinin evli olduğunu öğrenen Carly paramparça olan hayatını düzene sokmak için toparlanmaya karar verir. Fakat kazara sevgilisinin eşi Kate King’le (Leslie Mann) tanışan Carlydüşmanlarının ortak olduğunu ve onların yakın arkadaşlar olup Mark’dan (Nikolaj Coster-Waldau) intikam almaları gerektiğini düşünür. Herkesin yaptıklarından habersiz olduğunu sanan Mark, Amber’la (Kate Upton) yeni bir aşka yelken açmıştır. Fakat ikili Amber’i de yanlarına alarak Mark’a hayatın kaç bucak olduğunu öğreteceklerdir.