'Sex and the City' 30 Mayıs'ta!

20.05.2008 15:14
'Sex and the City' 30 Mayıs'ta!

Sarah Jessica Parker, Kim Cattrall, Kristin Davis, Cynthia Nixon\'un rol aldığı efsanevi dizi “Sex and the City”nin sekiz yıl süren çalışmaların ardından çekilen filmi 30 Mayıs 2008’de dünya sinemalarıyla aynı gün Türkiye\'de de vizyona giriyor.

Yönetmenliğini Michael Patrick King’in üstlendiği, senaryosunu yine Michael Patrick King ve Candace Bushnell’in yazdığı “Sex and the City: The Movie” filmi ekonomik bağımsızlığını elde etmiş otuzlu yaşlardaki dört kadının hikayesini anlatıyor.

1998-2004 yılları arasında sekiz "Altın Küre"nin de içinde bulunduğu 50\'ye yakın ödül kazanan “Sex and the City” dizisinin beyazperde uyarlamasında bu sefer yine birbirleriyle cinsel arzularını, fantezilerini, inanç ve düşüncelerini tartışan ve paylaşan 40\'lı yaşlarındaki dört kadının öyküsü anlatılıyor.

Dizinin baş kahramanı Carrie Bradshaw\'ı canlandıran Sarah Jessica Parker\'ın anne olunca diziyi bırakmasının ardından sona eren 94 bölümlük "Sex and the City" efsanesinin filmi, tek bir California sahnesi dışında New York\'ta çekildi.

2000 yılından bu yana beyazperdeye aktarılması planlanan ve geçen yıl bütün oyuncularla anlaşma imzalanmasının ardından çekimlerine başlanan “Sex and the City: The Movie”nin çekimleri, 65 milyon dolar bütçeyle tamamlandı.

Türkiye’ye Fida Film’in getirdiği “Sex and the City: The Movie” filmi 30 Mayıs 2008’de  Kuzey Amerika, Fransa ve İtalya sinemalarıyla aynı gün Türkiye\'de de vizyona giriyor.