Yeşil Dev Hulk Yeniden Geliyor

12.05.2014 11:17
Yeşil Dev Hulk Yeniden Geliyor

Marvel'ın sevilen karakterlerinden birisi olan Yeşil Dev, ilk olarak sinema perdesine Ang Lee'nin önderliğinde 2003 yılında çıkmıştı. Eric Bana'nın canlandırdığı Hulk karakteri istenileni verememiş ve yapımcılarını hayal kırıklığına uğratmıştı. Bu filmden beş yıl sonra tekrardan çekilen The Incredible Hulk filminde bu kez Hulk'u Edward Norton canlandırmış ve bir önceki filmle göre daha başarılı bir çizgi yakalamış olsada, gişede istenileni veremeyince yapımcılar Edward Norton'dan da vazgeçmek zorunda kaldılar.

 

Gişedeki başarısızlıklarına rağmen Hulk hayranlarının fazla olması ve Marvel'ında karakteri sevmesinden dolayı, Avengers serisinde yeşil devi yeniden karşımıza çıkardılar. Bu kez Mark Ruffalo'nun canlandırdığı Hulk karakteri, filmdeki sempatik hareketleriyle birlikte bir anda hayran kitlesinin oluşmasına neden oldu. Filme sağladığı bu etkiyle birlikte, yapımcıların yeni Hulk serisi için hazırlıklara başlandığı sinema dünyasında konuşulmaya başlandı. Özellikle Hulk hayranlarının yakında tanıdığı Lou Ferrigno'nun açıklamasıyla birlikte yeni serinin çekileceği resmi olarak açıklanmasada, konuşulanların doğruluk payını arttırdı.

 

Lou Ferrigno kim derseniz, 70'li yıllarda çekilmeye başlanan Hulk dizilerinden günümüze kadar gelen bütün Hulk karakterlerini seslendiren ünlü ses sanatçısıdır. Ferrigno geçtiğimiz günlerde Minnesota radyosuna yaptığı açıklamalarda, Marvel'ın Avengers 2 filminin sonrasında Hulk için film yapmayı planladığını belirtti. Bu haberle birlikte Hulk hayranları heyecanlanırken, Comic-Con festivalinde Hulk'la ilgili bir açıklama yapılacağı konuşulmaya başlandı. Temmuz sonunda gerçekleştirilecek olan festival şimdiden sabırsızlıkla bekliyoruz.