Eva Green Sin City 2'nin Yasaklanan Afişi Hakkında Konuştu

06.06.2014 16:21

Son zamanların popüler isimlerinden birisi olan Eva Green, en son çekilen 300 Spartalı: Bir İmparatorluğun Yükselişi filmindeki çarpıcı sahnelerle bir anda gündeme oturmuştu. Bunun üzerine Sin City: A Dame to Kill For filmi için hazırlanan bir afişle birlikte yeniden sinema dünyasında konuşulmaya başlandı.

 

Günah Şehri (Sin City) serisinin yeni filmi olan A Dame to Kill for filminin afişi için poz veren Eva Green, MPAA afişi müstehcen bulmasıyla birlikte afişin sinema salonlarında kullanılmasını yasakladı. Bunun üzerine bugüne kadar sessizliğini koruyan Eva Green, yasaklanan afişle ilgili olarak sessizliğini bozarak bir açıklamada bulundu.

 

"Afişe bakarsanız aslında çıplak değilim. Afişle ilgili olarak alınan kararı garip buldum diyebilirim. Sanırım birileri hiçbir önemi bulunmayan bir konuda sessini yükseltip, kendilerine reklam yapmayı amaçladır. Günümüzde bu afişten çok daha kötü etiklere neden olabilecek derecedeki vahşilikte şeyler oluyor, ve bu afiş onların yanında fazlasıyla masum kalıyor.

 

Ayrıca bu afiş çok güzel ve seksi bulunuyor. Ama insanları bu güzellik şoka soktuysa ya da kötü etkilediyse, benim söyleyebileceğim herhangi bir şey bulunmuyor. Bu konuda kimsei rahatsız etmek ya da üzmek istemem. Kimse tarafından da bir seks objesi olarak görülmek istemiyorum. Umarım insanlar gün geçtikçe gerekli hayal gücüne sahip olabilirler."

 

Bu sözleriyle kendini dile getiren Eva Green'in yasaklanan o afişi karşınızda!