Sinemaskop’un Yayın Günü Ve Saati Değişti!

11.07.2014 11:00

Sinemaskop bu hafta korku bölümü ile Cumartesi 12:00’da Kanal 35 Ekranlarında Olacak…

 

Aynalara bakmaya korkacaksınız…

Bu hafta vizyona giren korku ve gerilim filmi Oculus Sinemaskop’un temasını oluşturuyor. Lanetli bir aynayı konu alan ve ev halkına musallat olan ayna izleyicilerine gerilim dolu dakikalar yaşatacak.Mike Flanagan’ın yönetmen koltuğuna oturduğu 5 milyon dolarlık yapımın kamera arkasını ve oyuncularla yapılan röportajları izleyeceğiz.

 

Sinema dünyasının vazgeçilmez korku ögelerinden biri aynalar. Ya sizi içerisine çeker ya da içinden bir şeyler çıkar.Ve ya yüzünüzü yıkarken aynada arkanızda korkunç birini görebilisiniz..Ve bunları izledikten bir süre sonra aynalara bakarken tereddüt duyarsınız.İşte bu tarz filmlerin soundtracklerini bu hafta siz sinemaseverler için listeledik.

 

Sinema teknoloji ile birleştiğinden beri yapımların büyüsü arttı. Bu haftaki sinedosya köşemizde sinema dünyasının 136 yıllık evrimine tanık olacağız.

 

Geçen haftada sinema dünyasınde neler oldu? Hollywood dedikoduları, yeni projeler neler? Sevilen aktörler hangi yapımlarla anlaştı…Sinema dünyasındaki en son gelişmeler SineHaber’de sizlerle olacak..

 

Ve dahası... Haftanın vizyon filmleri, Türkiye boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri…

 

Sinemaskop her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de evde sinema keyfi yapmanız için son çıkan dvd’leri hediye ediyor.… Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz…

 

Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 05 HAZİRAN  CUMARTESİ GÜNÜ 12:00’DA KANAL 35 EKRANLARINDA...Sakın kaçırmayın…