Ninja Kaplumbağalar Bu Hafta Sinemaskop'ta

05.09.2014 14:40

Yılın merakla beklenen yapımı Ninja Kaplumbağalar vizyona hazır ve Sinemaskop’ta bu hafta sinemaseverleri bekliyor...

 

Michael Bay’in yapım Jonathan Liebsman’ın yönetmen koltuğuna geçtiği yüksek bütçeli yapım motion capture sistemini sonuna kadar kullanarak sinemaseverlere eğlenceli bir iki saat vaat ediyor. İzleyicilerinin merakını körükleyen 125 milyon dolarlık yapımın kamera arkası da bu hafta Sinemaskop’ta! 

 

Yıllardır televizyonda izlediğimiz çizgi filmleri aksiyona bürünmüş bir şekilde beyazperde de görmek ise mükemmel. Senelerdir revize edilip beyazperdeye gelen çizgi dünyasının en sevimli kahramanlarının filmlerinin soundtracklerini sizin için derledik.

 

Geçen hafta sinema dünyasınde neler oldu? Hollywood dedikoduları, yeni projeler neler? Sevilen aktörler hangi yapımlarla anlaştı...sinema dünyasındaki en son gelişmeler sinehaber’de sizlerle olacak..

 

Ve dahası... Haftanın vizyon filmleri, Türkiye Boxoffice listesi, haftanın yeni çıkan ev sineması filmleri...

 

Sinemaskop her hafta bir şanslı izleyicisini ve arkadaşını sinemaya yolluyor hem de evde sinema keyfi yapmanız için son çıkan dvd’leri hediye ediyor.... Program sonunda sorduğumuz soruya doğru cevaplarınızı bekliyoruz...

 

Unutmayın!! Cansu Bizim’in hazırlayıp sunduğu Sinemaskop 6 Ağustos Cumartesi günü 12:00’da Kanal 35 ekranlarında... Sakın kaçırmayın...