Jim Carrey'nin Eski Kız Arkadaşı İntihar Etti

30.09.2015 16:21
Jim Carrey'nin Eski Kız Arkadaşı İntihar Etti

Ünlü oyuncu Jim Carrey'nin çok kısa bir süre önce ayrıldığı eski sevgilisi Cathriona White, Los Angeles'taki evinde ölü bulundu.

Son 2 yıl içinde Jim Carrey ile yaşadığı birliktelik ve ayrılıklarıyla adını duyuran, 28 yaşındaki İrlanda vatandaşı makyöz Cathriona White, evinde ölü bulundu. Evine onu kontrol etmek üzere gelen 2 arkadaşı tarafından cesedi bulunan White'ın yanında bir intihar notu bulunduğu, aynı zamanda yanında ilaç şişeleri yer aldığı da iddia edildi.

Jim Carrey ile White'ın 2012 yılında tanıştığı, bir süre birlikte olduktan sonra ayrıldığı, 2015'in Mayıs ayında yeniden birlikte olmaya başladıkları ve White'ın intiharından 4 gün önce bir kez daha ayrıldıkları açıklandı. Bu ayrılığın ardından White'ın Twitter hesabını kapattığı, son not olarak "Twitter'dan çıkıyorum, umarım en yakınımdakilere ve sevdiklerime bir ışık olabilmişimdir" yazdığı da belirtildi.

53 yaşındaki Jim Carrey, olayın ardından bir basın açıklaması yayınladı: Açıklamada "Sevgili Cathriona'mın vefat haberi beni şoke etti ve fazlasıyla üzdü. Gerçekten çok nazik ve narin bir İrlanda çiçeğiydi, bu dünya için fazla hassastı, sevmek ve sevilmekten onu mutlu eden birşey yoktu. Ailesine, arkadaşlarına ve onu seven herkese başsağlığı diliyorum. Hepimiz büyük şok yaşıyoruz" ifadelerine yer verdi.