Vesvese: Cin Tuzağı'nın Galası Belçika'da Yapıldı

01.10.2015 17:26

Belçika’da yaşayan ve Türk korku filmi çeken ilk kadın yönetmen ünvanına sahip olan Sümeya Kökten’in dördüncü uzun metrajlı filmi “Vesvese: Cin Tuzağı” filminin Belçika ‘Gala’ gösterimi dün (30 Ekim 2015) Brüksel Kinepolis Sineması’nda gerçekleştirildi.

Özen Film dağıtımıyla Türkiye’de ve Belçika’da 2 Ekim tarihinde vizyona girecek olan Vesvese: Cin Tuzağı filminin 'Gala’ gösterimine filmin yönetmeni Sümeya Kökten ile oyuncular Okan Aydın, Duygu Yenilmez, Mustafa Ağdere, Defne Vardarlı, Layla Önlen, Leyla Vardarlı, Hanifi Özcan, minik oyuncu Batuhan Eryörük'ün yanı sıra tüm film ekibi katıldı.

Gala gösterimi sonrası sunucu Serap Kurtbağrı tarafından sahneye davet edilen filmin yönetmeni Sümeya Kökten, ” Vesvese: Cin Tuzağı filmini çekerken çok fazla efekt kullanmadan, aşırıya kaçmadan gerçekçi olmaya çalıştık. Filmde rol alan oyuncuların tamamının sinemada ilk tecrübeleri olmasına rağmen çok deneyimli oyuncular gibi rollerini tam manası ile yerine getirdiler. Filmin yapımında desteklerini esirgemeyen Ali Osman Kaya, Mustafa Sonkaya, Fatma Mola ve Ünal Yıldırım’a teşekkür ederim“ dedi.

Vesvese: Cin Tuzağı filminin başrol oyuncularından Okan Aydın,” Tamamen bir tesadüf sonucu tanıştığımız yönetmenimiz Sümeya Kökten’in teklifi ile bu filmde rol aldım. İlk deneyimim olmasına rağmen sinemayı sevdim” dedi.

Filmde Hoca rolü ile Brüksel seyircisinden büyük alkış alan Mustafa Ağdere ise duygularını “Daha önce bir tiyatro grubu ile oynadığımız bir oyunumuzu seyreden Sümeya Hanım’ın teklifi ile projede yer aldım. Çekimler esnasında zorlansak da filmi başarı ile bitirdik, mutluyuz” şeklinde ifade etti.

2015 yapımı filmin konusu ise şu şekilde: Sevgilisi Alev ile mutlu bir ilişkisi olan Murat, Ceren adında bir kadınla tanışması sonrasında büyük bir kabusa sürüklenecektir. Murat’a aşık olan fakat aşkına karşılık bulamayan Ceren, sevdiği adamdan intikam almak için ona büyü yaptırır. Bu büyünün ardından hayatı altüst olan Murat, Alev ve annesi Gülseven’in yardımlarıyla bu kötü büyünün etkisinden kurtulmaya çalışacaktır.