Ücretsiz Film İzlemek İster misiniz?

15.07.2008 14:30
Ücretsiz Film İzlemek İster misiniz?

Sinemalar.com üyelerine güzel bir haberimiz var. Sinemalar.com ve Digiturk Web Tv işbirliği ile, eğlenceli komedi filmi “Man of the Year / Yılın Adamı” ve Harun Özakıncı’nın yönettiği çarpıcı Türk filmi “Sıfır Noktası”nı , Digiturk Web Tv’den ücretsiz indirerek izleyebileceksiniz.

Ana sayfamızda yer alan Digiturk Web Tv bannerına tıklayarak, Digiturk Web Tv’de Sinemalar.com üyeleri için hazırlanmış sayfaya ulaşın. İzlemek istediğiniz filmin üzerine tıkladıktan sonra karşısınıza çıkan Digiturk Web Tv üyelik formunu doldurun.

Bilgilerinizi kaydettikten sonra, ekranda kaydınızın yapıldığına dair bir uyarı çıkacaktır. Uyarı üzerindeki OK butonuna  bastığınızda, izlemek istediğiniz filmin sayfasına geri döneceksiniz.

Mail adresinize gönderilen aktivasyon linkine tıklayarak Digiturk Web Tv hesabınızı aktive edin. Mailde belirtilen e-mail ve şifre bilgilerini, Sinemalar.com üyeleri için hazırlanmış sayfada, sağ üst köşede yer alan “üye girişi” bölümüne yazarak; sisteme giriş yapabilirsiniz.

Üye girişi yaptıktan sonra, filmleri bilgisayarınıza indirerek izleyebilirsiniz. Filmleri ilk izlemenizden sonra, film özelliklerinde belirtilen kullanım süreleri boyunca dilediğiniz zaman yeniden izleme hakkınız olduğunu unutmayın.

Herkese iyi seyirler.