‘Star Wars: Klon Savaşları’ Özel Klibi

16.07.2008 11:05
‘Star Wars: Klon Savaşları’ Özel Klibi

15 Ağustos’ta, Lucasfilm Ltd. ve Warner Bros. Pictures’ın, animasyon türündeki ilk STAR WARS filmi olan STAR WARS: KLON SAVAŞLARI” gösterime girecek. Bu geniş kapsamlı uzay macerası, galaksiyi değiştiren Klon Savaşları’nı, “STAR WARS: Episode II Attack of the Clones” ile “STAR WARS: Episode III Revenge of the Sith” arasında kalan yoğun savaş ve büyük maceralar dönemini işliyor.

Filmin yönetmeni Dave Filoni, Lucasfilm Animation’ın çığır açan bu yeni filmini şu sözlerle değerlendiriyor: “Bir sahneyi yaparken sonsuz esneklik var. Orijinal aksesuarlar için samanlıkta iğne aramak ya da tekrar çekimler için oyuncuları çağırmak zorunda değilsiniz. Animasyon sayesinde, kurguda bir sahneye baktığımızda, ertesi gün o sahneye geri dönüp tamamen farklı bir şekilde yeniden yapabiliyoruz. Canlı aksiyonda bunu yapmak imkansız olurdu. Tüm setlerimiz, tüm oyuncularımız her zaman emrimize amade. Her şeyi görmek istediğimiz şekilde yapabiliriz. Bu gerçekten heyecan verici bir şey.”

“Star Wars: Klon Savaşları”nın yapım sürecini, filmin yönetmeni Dave Filoni’den dinlemek için aşağıdaki özel klibi izleyebilirsiniz.