Angelina Jolie ile Brad Pitt Ayrılıyor!

21.09.2016 12:27

2005'ten bu yana birlikte olan, 2014'te evlenen Hollywood'un en gözde çifti Brad Pitt ve Angelina Jolie yollarını ayırıyor.

Angelina Jolie'nin avukatı Robert Offer, boşanma davasını açtıklarını doğrularken boşanma nedeni olarak şiddetli geçimsizliği gösterdiklerini ve ailenin selameti açısından en doğru kararın bu olduğunu söyledi. Jolie aynı zamanda tüm çocuklarının velayetini almak için başvuruda bulundu. Brad Pitt de çocuklarının iyiliğinin en önemli konu olduğunu vurguladı.

Medyada "Brangelina" olarak da anılan çiftin üçü biyolojik, üçü evlatlık altı çocuğu bulunuyordu. 2005 yılın Bay ve Bayan Smith filminin çekimlerinde tanışarak birlikte olmaya başlayan çift, 2015 yılında Jolie'nin yönettiği Hayatın Kıyısında (By The Sea) filminde yeniden birlikte kamera karşısına geçmişti.

Öte yandan çiftin yollarını ayrımasına neden olduğu iddia edilen, Brad Pitt'in yeni filmi Müttefik'ten (Allied) rol arkadaşı Fransız yıldız Marion Cotillard'ın bu söylentiler nedeniyle şok ve üzüntü yaşadığı bildiriliyor. Cotillard, 2007'den biri Fransız aktör Guillaume Canet ile birlikte ve çiftin Marcel adında bir erkek çocuğu bulunuyor.