John Wick 3’ün Vizyon Tarihi Belli Oldu!

15.09.2017 12:12
John Wick 3’ün Vizyon Tarihi Belli Oldu!

John Wick hayranları, toplanın! Kanadalı usta oyuncu Keanu Reeves’in karizmatik bir tetikçiyi oynadığı serinin üçüncü filmi 17 Mayıs 2019’da gösterime girecek.

Yahoo Movies’in haberine göre, 53 yaşındaki Hollywood yıldızının yine başrolünde olacağı John Wick 3 için çalışmalar başladı. İlki 2014 yılında vizyona giren ve büyük beğeni toplayarak dünya çapında 88,8 milyon dolar gişe hasılatı elde eden filmin bu yılki devam halkası John Wick: Chapter 2 de umutları boşa çıkarmamış, ilk filmin gişesini ikiye katlayarak 171,5 milyon dolar hasılat elde etmeyi başarmıştı.

30 milyon ve 40 milyon dolar gibi düşük bütçelerle çekilen ilk iki filmin gişe başarısı, yapımcı şirketlerin de yüzünü güldürmüştü. İlk iki filminin senaryosunu üstlenen Derek Kolstad’ın, üçüncü devam halkası için de senaryoyu yazacağı belirtiliyor. Yönetmenlik koltuğuna kimin oturacağı henüz kesinleşmedi. Önceki filmlerde görev alan Chad Stahelski’nin üçüncü film için de istekli olduğu kaydediliyor.

İlk filmde çok sevdiği karısından hatıra kalan köpeğinin ve arabasının intikamını bir Rus çetesinden alan John Wick, ikinci filmde Roma sokaklarını arşınlayarak dünyanın en tehlikeli katilleriyle yüzyüze gelmişti.