Amatör Sinema Yazarları Bu Grupta!

31.07.2008 20:56
Amatör Sinema Yazarları Bu Grupta!

Sinemalar.com’un sadık kullanıcılarından Premier’in, sinema yazarlığına ilgi duyan ve bu alanda deneyim sahibi sinemaseverleri biraraya getirmek amacıyla kurduğu Premier Grup, çalışmalarına son sürat devam ediyor.

Premier, bodakedi, project-mayhem, citizen, barrios, serkantav, kadirdotcom, angell ve korewa adlı üyelerimizden oluşan grup, kurulduğu günden bu yana; vizyondakiler başta olmak üzere, son dönemin popüler filmleri hakkında yazdıkları eleştiri yazılarını sinemaseverler ile paylaşıyorlar.

Bu hafta, Premier Grup üyeleri tarafından kaleme alınan kritikler; zengin içerikleri ve keyifli anlatımları ile dikkat çekiyor. Haftanın kritiklerine, ana sayfamızda ‘Sineyazılar’ bölümünden ulaşabilirsiniz. Merak edenler için işte yazı listesi:

* Hitman: Oyun Konsolundan Beyazperdeye / Yazar: kadirdotcom – Kadir Sevin

* Ölümcül Oyunlar: Hiç Komik Değil / Yazar: kadirdotcom – Kadir Sevin

* Aşkzede: Romantik Felaketlerle Kırılan Kalıplar… / Yazar: bodakedi – Serkan Murat Kırıkcı

* Bir Çılgının İçinde: Dave ile Tanışmasanız da Olur! / Yazar: bodakedi – Serkan Murat Kırıkcı

* Kara Şövalye: Nur İçinde Yat Heath Ledger! / Yazar: citizen – Nuran Akay

Premier Grup\'a siz de üye olarak, kritik yazarlığı konusunda tecrübeli üyelerimizin yardımıyla, kendi film kritiklerinizi yazabilir ve Sinemalar.com\'da yayınlanmasını sağlayarak, binlerce sinemasever ile paylaşabilirsiniz. Üyelik başvurusunda bulunmak için tıklayın!