Ben Affleck ve Gal Gadot’tan Justice Leauge Değerlendirmesi

16.09.2017 20:28
Ben Affleck ve Gal Gadot’tan Justice Leauge Değerlendirmesi

Ünlü oyuncular Ben Affleck ve Gal Gadot, 17 Kasım’da vizyona girecek olan Justice Leauge (Adalet Birliği) filminde canlandırdıkları Batman ve Wonder Woman karakterlerindeki değişimi anlattılar. 

US Weekly’ye konuşan Ben Affleck, “Oynadığım karakter Batman v Superman filminde çaresiz, sabrının sonuna gelmiş ve tükenmişti. Fakat Justice League’de yeniden umutlanıyor. Yeni ortaklara açık ve oyunu onlarla birlikte oynamak zorunda. Yalnız bir karakter olan Batman, artık ortaklarına ihtiyacı olduğunu biliyor. Onlarla gerçekten çalışmaya ve iyi ilişkiler kurmaya çalışıyor. O, Flash için bir akıl hocası da olabilir” dedi. 

Wonder Woman’ı oynayan Gal Gadot ise, “Karakterim artık büyüdü, sonuçta bir yüzyıl oldu. Belirli özelliklerini artık dinamik bir gruba yardımcı olmak için kullanacak. O, düşmanı herkesten daha iyi anlıyor. Batman’le birlikte savaştıkları günden beri birbirlerinin güçlerini iyi biliyorlar. Superman’in temsil ettiği umudu iyi anlıyorlar, Superman’i yitirdiklerinde ise kaybı diğerlerinden daha fazla hissettiler” ifadelerini kullandı. 

Filmde insanlığa dair inancını yeniden tazeleyen Batman’in (Ben Affleck), yeni dostu Diana (Gal Gadot) ile dünyayı tehdit eden çok daha büyük bir güce karşı koyabilmek adına özel yetenekli kişileri bir araya getirmek için harekete geçişi anlatılıyor. Temasa geçtikleri kişiler arasında The Flash, Aquaman ve Cyborg da bulunuyor.