Burj Khalifa’ya Tsunami Vurursa..

23.09.2017 14:01
Burj Khalifa’ya Tsunami Vurursa..

Warner Bros. Pictures ve Skydance, 20 Ekim’de gösterime girecek Geostorm (Uzaydan Gelen Fırtına) filminden yeni görseller yayınladı. Bir afişte, Dubai’de yer alan 830 metrelik dünyanın en yüksek gökdeleni Burj Khalifa’nın sular altında kalarak yıkıldığı görülüyor. 

Yönetmenlik koltuğuna Dean Devlin’in oturduğu filmde Gerard Butler (Olympus Has Fallen300), Jim Sturgess (Cloud Atlas), Abbie Cornish (Limitless), Alexandra Maria Lara (Rush), Daniel Wu (The Man with the Iron FistsWarcraft: The Beginning), Ed Harris (The HoursApollo 13) ve Andy Garcia (The Godfather: Part III) gibi isimler rol alıyor. 

Filmde, dünyadaki iklim değişikliğinin insan ırkını tehdit eder hale gelmesi üzerine ülkelerin bir araya gelerek Dutch Boy adı verilen bir iklim kontrol sistemi oluşturması konu ediliyor. Dünyanın her yerini saran uydulardan oluşan bu sistem, doğal afetleri önleme ve hava durumunu kontrol etme görevini 2 yıl başarıyla sürdürdükten sonra yaşanan teknik bir arıza her şeyi alt üst ediyor. Dünyanın bir manyetik fırtına sonucunda yok olmasını önlemek için birilerinin uzaya giderek uydulardaki sorunu çözmesi gerekiyor. 

Senaryosunu Dean Devlin ve Paul Guyot’un yazdığı film 20 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak.