Godzilla Yüzünü Gösterdi!

24.09.2017 12:53
Godzilla Yüzünü Gösterdi!

İlk Tokyo saldırısından 63 yıl sonra dev canavar geri dönüyor. Çekimleri süren Godzilla: King of Monsters’ın yönetmeni Michael Dougherty, filmin setinden bir fotoğraf yayınladı. 

Kişisel Twitter hesabından ‘Çekimlerde 69. gün’ başlığı ile bir görüntü paylaşan Dougherty, takipçilerine Godzilla’nın CG (bilgisayarla oluşturulmuş) bir taslak halini de gösterdi. 

22 Mart 2019’da vizyona girecek devam filminde Millie Bobby Brown (Stranger Things), Kyle Chandler (Bloodline), Vera Farmiga (The Conjuring 2), and O’Shea Jackson Jr. (Straight Outta Compton) gibi isimler yer alıyor. 

Yönetmenlik koltuğuna Gareth Edwards’ın oturduğu 2014 yapımı Godzilla’da, doğanın koruyucusu dev yaratık denizlerden yükselmiş, kendisi gibi büyük canavarlara karşı mücadele etmişti. Şimdilik tek bildiğimiz, ikinci filmde de insanoğlunun Godzilla’nın yardımına ihtiyaç duyacağı. 

1954’ten bu yana 30’u aşkın Godzilla filmi çekildi. King of Monsters’ın ardından 22 Mayıs 2020’de yönetmenliğini Adam Wingard’ın yapacağı Godzilla vs. Kong filmi izleyicilerin karşısına çıkacak.