Arnold Schwarzenegger ‘Terminator 6’ Hakkında Konuştu

24.09.2017 16:54
Arnold Schwarzenegger ‘Terminator 6’ Hakkında Konuştu

Ünlü aktör Arnold Schwarzenegger, altıncı Terminator filminin 2015 yapımı Genisys’in konusunu yok sayacağını ve devam filmi olmayacağını söyledi. 

İngiltere’nin Birmingham kentindeki Arnold Schwarzenegger’la Bir Deneyim etkinliğinde hayranlarıyla buluşan ünlü oyuncu, yeni filmin Terminator: Genisys’te geçen olayları 'görmezden geleceğini' doğruladı. 

Schwarzenegger, kendisini 27 yıl aradan sonra aktris Linda Hamilton ve yönetmen James Cameron ile buluşturacak olan filmin çekimlerinin 2018 Mart ayında başlayacağını, 61 yaşındaki Hamilton’ın da egzersizlerini sürdürdüğünü belirtti. Eski California Valisi, söylentilerin aksine Robert Patrick’in T-1000 rolüyle seriye geri dönmeyeceğini de kaydetti. 

Daha önce çıkan haberlerde de Cameron’ın yeni Terminator filminin, 1991 yapımı Terminator 2: Judgment Day’den sonra çekilen 3 filmdeki hikayeyi yok sayacağı belirtilmişti. Arnold’ın son açıklamaları söylentileri doğrulamış oldu. 

Serinin ilk iki filmini yazıp yöneten James Cameron’ın yapımcılığını üstleneceği ve senaryosunu yazacağı yeni Terminator filminin yönetmeni ise Deadpool ile popülerlik kazanan Tim Miller olacak.