Gillen ve Hollander ‘Bohemian Rhapsody’ Kadrosunda!

27.09.2017 17:06
Gillen ve Hollander ‘Bohemian Rhapsody’ Kadrosunda!

Game of Thrones’un Lord Baelish’i Aidan Gillen ile The Night Manager’ın Lance’i Tom Hollander, çekimleri süren Bohemian Rhapsody filminin oyuncu kadrosuna katıldı. 

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, Büyük Britanyalı iki ünlü aktör, efsanevi rock grubu Queen’in vokalisti Freddie Mercury’yi canlandıran Rami Malek’in başrolünde yer aldığı biyografi – dram türündeki Bohemian Rhapsody filminde boy gösterecek. 

Aidan Gillen, grubun 1975 – 1978 yılları arasında menajerliğini yapmış olan John Reid’i oynayacak. Hollander ise 1978’de menajerlik görevini devraldıktan sonra uzun yıllar Queen ile çalışan Jim Beach’i canlandıracak. 

Mr. Robot dizisiyle dünya çapında üne kavuşan Mısır asıllı Amerikalı aktör Rami Malek’in sosyal medyaya sızan ilk görüntülerde Freddie Mercury’yi oldukça başarılı bir şekilde canlandırdığı görülüyor. 

20th Century Fox yapımındaki filmin senaryosunu Peter Morgan, Anthony McCarten ve Justin Haythe yazdı. Yönetmenliğini Bryan Singer’ın üstlendiği film, 28 Aralık 2018’de gösterime girecek.