Tom Cruise ‘Kalça Aparatı’ İddialarına Cevap Verdi

27.09.2017 23:23
Tom Cruise ‘Kalça Aparatı’ İddialarına Cevap Verdi

Amerikalı ünlü aktör Tom Cruise, 2008 yapımı savaş filmi Valkyrie’da kalçalarını dolgun gösteren özel bir aparat kullanmadığını söyledi. 

Vizyondaki filmi Barry Seal: Kaçakçı ile ilgili Screen Rant’e konuşurken konuyla ilgili soruya esprili bir dille cevap veren 55 yaşındaki oyuncu, “İnternette yayılan fotoğraftan haberim yok, bir fikrim yok. Valkyrie’da protez kullanmadım, yok hayır. CGI (bilgisayar ürünü görüntü) de değil, o benim. Herkes bilsin isterim, filmlerimde kalçalarımı olduğu gibi gösteriyorum” dedi. 

Geçtiğimiz ay bir Twitter kullanıcısı, Tom Cruise’un Valkyrie’da yerden kalkarken görüldüğü sahnede bir tuhaflık sezmiş, ünlü aktörün bir kalça pedi kullandığını iddia etmişti. Bu paylaşım tartışmaları tetiklemiş, bazı sosyal medya kullanıcıları görüntüdeki kişinin Tom Cruise değil bir dublör olduğunu, dublörlerin bu tür sahnelerde fiziksel olarak zarar görmemek için koruyucu pedler giydiklerini savunmuştu. 

Bununla birlikte, Tom Cruise zorluk derecesi yüksek sahnelerde bile dublör kullanmayı tercih etmemesi ile biliniyor. Cruise, geçtiğimiz ay ‘Görevimiz Tehlike 6’ filminin çekimleri için Londra’daki bir çatı katından atlamış, karşı binaya istediği gibi iniş yapmayı başaramayınca yaralanmıştı.