Sony’nin Yeni ‘Men in Black’ Projesi Yolda

30.09.2017 17:38
Sony’nin Yeni ‘Men in Black’ Projesi Yolda

Sony Pictures, şimdiye kadar üç tane çekilen Men in Black filmlerine bir yenisini ekleyecek spin-off projesi için ilk Iron Man filminin senaristleriyle anlaştı. 

Variety’nin haberine göre, serinin yıldızları Will Smith ile Tommy Lee Jones’un yer almasının beklenmediği proje, önceki filmleri göz ardı etmeyecek ama yoluna yeni karakterlerle devam edecek. 

Spin-off filmin senaryosunu, Marvel Sinematik Evreni’ndeki ilk Iron Man (2008) filmi ile bu yıl gösterime giren Transformers: The Last Knight'ın senaristlerinden Art Marcum ve Matt Holloway yazacak. 

Henüz resmi bir adı bulunmayan projenin yapımcılığını Walter F. Parkes ile Laurie MacDonald üstlenecek, idari yapımcılığını Steven Spielberg yapacak. Yönetmenlik koltuğu ise şimdilik boş. 

Filmde siyah giyen adamların oluşturduğu gizli örgüt yine dünyayı uzaylılardan koruyacak ancak bu kez modern bir bilim kurgu çerçevesinde, önceki iki filmde göremediğimiz küresel ölçekte tehlikelere karşı savaşacaklar. 

1997, 2002 ve 2012’de gösterime giren Men in Black filmleri, dünya çapında toplam 1,7 milyar dolarlık gişe hasılatı elde etmişti.