Polis, Soygun Sahnesini Gerçek Sanınca..

02.10.2017 18:35
Polis, Soygun Sahnesini Gerçek Sanınca..

ABD’nin Indiana eyaletinde soygun ihbarı üzerine harekete geçen polis ekipleri, bir film çekimi sırasında senaryo gereği maske takan silahlı aktöre ateş açtı. Oyuncu, polislerin saldırısından yara almadan kurtuldu. 

Deadline’ın haberine göre, olay geçtiğimiz hafta Crawfordsville kentinde, bir iş yerinde kurulan film setinde meydana geldi. Yetkili yerel mercilerden gerekli izinleri almadan film çekmeye kalkıştıkları belirtilen bir grup bağımsız sinemacı, büyük bir yanlış anlamanın getireceği ölümcül sonuçtan ucuz kurtuldu. 

Soygun sahnesi sırasında polis baskınıyla karşılaşan maskeli aktör Jeff Duff, elindeki sahte silahı yere atmakta gecikip panikle polislere doğrultunca kurşunların hedefi oldu. Kendisini yere atan oyuncunun başını bir kurşunun sıyırdığı ve ölümden döndüğü belirtildi. 

Filmi çeken Montgomery yapım şirketinin, eyalet polisinden mekan konusunda tavsiye ve danışmanlık bilgisi aldığı, ancak kimsenin çekim hakkında yerel polis güçlerine haber vermediği ortaya çıktı. 

Çekim ekibinin polisleri güçlükle durdurduğu ve şans eseri kimsenin yaralanmadığı olayla ilgili olarak ifade verdikleri kaydedildi. Indiana Eyalet Polisi de baskına ilişkin soruşturma açıldığını bildirdi.