Aamir Khan: Yeni Filmim ‘En Büyük’ Olacak

03.10.2017 12:32

Bollywood süper starı Aamir Khan, başrolünde oynadığı Dangal’ın Hindistan’da en çok gişe hasılatı elde eden film olmasına ilişkin, “Sonraki filmim ise şimdiye kadarkilerin en büyüğü olacak” dedi. 

Singapur’daki basın toplantısında iddialı açıklamalarda bulunan 52 yaşındaki aktör, küçük bir kasabada yaşayan genç bir kızın internette şarkı söyleyerek tüm ülkede tanınır hale gelişinin hikayesinin anlatıldığı Secret Superstar filminin Dangal’dan daha çok izleneceğini ileri sürdü. 

Hindistan’da 20 Ekim’de gösterime girecek olan filmde kalitesiz bir müzik yapımcısını canlandıran Aamir Khan, “İki film de aslında bir kız çocuğunun güçlenmesiyle ilgili. Ancak 14 yaşındaki bir kasaba kızının hayallerini yansıtan Secret Superstar’ın çok daha büyük bir eser olacağını hissediyorum” dedi. 

Filmde, muhafazakar Müslüman bir ailenin, şarkıcılık hayallerinin peşinde koşan genç kızı Insiya rolünü Zaira Wasim oynayacak. Yapımcılığını Aamir Khan ve eşi Kiran Rao’nun üstlendiği filmin yönetmenlik koltuğunda Advait Chandan yer alıyor. 

2016’da vizyona giren 10,6 milyon dolar bütçeli Dangal filmi, 310 milyon dolar gişe geliri elde etmişti.