Hugh Hefner’i Jared Leto Canlandıracak

04.10.2017 09:49
Hugh Hefner’i Jared Leto Canlandıracak

DC sinematik evreninin son Joker karakterine hayat veren Jared Leto, şimdi de Playboy dergisinin kurucusu ve sahibi Hugh Hefner olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. 

Geçtiğimiz hafta 91 yaşında hayatını kaybeden Playboy patronunun sıradışı hayatı beyaz perdeye taşınıyor. Yönetmenlik koltuğunda Brett Ratner’ı göreceğiz. Jared Leto’nun eski bir dostu olduğunu belirten Ratner, “Hugh Hefner’in sinema haklarına sahibim, Jared bunu duyduğunda ‘Onu oynamak istiyorum, onu anlamak istiyorum’ dedi. Jared’in gerçekten bunu yapabileceğine inanıyorum, o bugünün en iyi aktörlerinden biri” ifadelerini kullandı.

Aslında bir Hugh Hefner film projesi 2007 yılından beri gündemde. İsmi anılan ilk aktör ise Robert Downey Jr. olmuştu. Ancak yapım birçok sebepten ötürü hayata geçmedi. Jared Leto’lu filmin çekimlerine ne zaman başlanacağı ve vizyon tarihi ile ilgili henüz kesinleşen bir bilgi yok. 

Hefner’in 1953 yılında evinin mutfağında hazırlayarak yayınlamaya başladığı Playboy dergisinin ünü yıllar geçtikçe dünyaya yayıldı. Olağanüstü bir zenginliğe ulaşan Hefner, Playboy modelleriyle evlenmiş ve yaşamının son yıllarını lüks malikanesinde verdiği partilerle geçirmişti.