Aamir Khan İstanbul’da!

04.10.2017 17:35

Bollywood’un ünlü aktörü Aamir Khan, yeni filmi Secret Superstar’ın tanıtımı için ilk kez İstanbul’a geldi. Khan’ı Atatürk Havalimanı’nda coşkulu bir hayran kitlesi karşıladı. 

Dört günlük ziyareti öncesi havalimanında gazetecilere açıklamalarda bulunan 52 yaşındaki yıldız, “Çok sayıda davet alıyordum, uzun yıllardır buraya gelmek istedim, şu an çok mutluyum. Türk halkına ilgileri için teşekkür ederim, yeni filmim hakkındaki görüşlerini çok merak ediyorum. Türk yıldızlarla da buluşmak isterim” dedi. 

Bu arada havalimanında Aamir Khan izdihamı yaşandı. Hayranlarının imza ve fotoğraf çektirme tekliflerini kırmayan Bollywood süper starı, çiçeklerle karşılandı. İmza alamayan bazı hayranlarının ağladığı görüldü.  

Küçük bir kasabada yaşayan genç bir kızın internette şarkı söyleyerek tüm Hindistan’da tanınır hale gelişinin hikayesinin anlatıldığı Secret Superstar, 20 Ekim’de Türkiye’de ve Hindistan’da eş zamanlı olarak vizyona girecek.

Filmde, muhafazakar Müslüman bir ailenin, şarkıcılık hayallerinin peşinde koşan genç kızı Insiya rolünü Zaira Wasim oynuyor. Aamir Khan ise bir müzik yapımcısını canlandırıyor. Yapımcılığını Aamir Khan ve eşi Kiran Rao’nun üstlendiği filmin yönetmenlik koltuğunda Advait Chandan yer alıyor. 

Türkiye’deki temaslarında Türk oyuncular ve sinema yapımcılarıyla buluşacak olan Aamir Khan, genç sinemacılar ve iletişim fakültesi öğrencileriyle de bir araya gelecek.