Gülse Birsel’den ‘Aile Arasında’ Toplantısı

04.10.2017 17:25
Gülse Birsel’den ‘Aile Arasında’ Toplantısı

Ünlü oyuncu, senarist ve yazar Gülse Birsel imzalı komedi filmi Aile Arasında’nın Silivri’deki setinde basın toplantısı düzenlendi. 

Yönetmenlik koltuğunda Ozan Açıktan’ın bulunduğu, Gülse Birsel’in senaryosunu yazıp oynadığı, Demet Evgar, Engin Günaydın, Erdal Özyağcılar, Fatih Artman, Şevket Çoruh, Ayta Sözeri ile Devin Özgür Çınar’ın rol aldıkları filmin çekimleri sürüyor. 

Gazetecilere açıklamalarda bulunan Gülse Birsel, “Ben filmin en antipatik karakterlerinden birini oynuyorum. Engin Günaydın ile karı kocayı oynuyoruz. Hem aile filmi diyebiliriz hem de aile nedir, aile kurmak nedir soruları üzerinden giden bir hikaye. Seyircilerin izlerken çok kahkaha atacağı, sinemadan eğlenmiş olarak çıkacağı bir film olduğunu ümit ediyoruz” dedi.

Engin Günaydın’la oynamanın çok zor olduğunu belirten 46 yaşındaki yıldız, “Çünkü hiç rolünüze konsantre olamıyorsunuz. Tek yapmanız gereken şey gülmemek ve lafınızı söyleyip bir an önce bu işten kurtulmak. Her seferinde ne yapacağı belli olmuyor” diye konuştu.

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar’ı 29 yıl aradan sonra sinema perdesine taşıyacak olan ve dev kadrosuyla dikkat çeken filmin 1 Aralık 2017’de gösterime girmesi bekleniyor.