Venom’un Kadrosu Şekillenmeye Başladı

05.10.2017 17:45
Venom’un Kadrosu Şekillenmeye Başladı

Amerikalı aktris Jenny Slate, başrolünde Tom Hardy’nin yer alacağı Venom filmi için Sony Pictures ile görüşme halinde. 

İçinde Örümcek Adam’ın olmadığı bir Venom yapımının beyaz perdede nasıl karşılık bulacağı merak edilirken, proje de yavaş yavaş ete kemiğe bürünmeye başladı. 

Yönetmenliğini Ruben Fleischer’ın yapacağı filmde, çizgi romanlarda Örümcek Adam’ın düşmanlarından olan Venom (Eddie Brock)’u Tom Hardy canlandıracak. Michelle Williams ve Riz Ahmed’in de rol alacağı filmde Jenny Slate’in bir bilim insanını oynayacağı belirtiliyor. 

Yapımcılığını Amy Pascal, Avi Arad ve Matt Tolmach’ın üstleneceği filmin senaryosunu ise Scott Rosenberg (Jumanji), Jeff Pinkner (The Dark Tower) ve Kelly Marcel (50 Shades of Grey) yazacak. 

Çizgi romanlarda ilk kez görüldüğü 1988’den bu yana Örümcek Adam’ın en büyük düşmanlarından birisi olan Venom, sadece simbiyoz hâlinde yaşayabilen, organik kostüme benzetilebilecek uzaylı bir canlı olarak yansıtılıyor. En çok Eddie Brock ile göründüğü için bu karakterle özdeşleştiriliyor. 

Sony, daha önce filmde Örümcek Adam’ın olmayacağını resmi olarak açıklamıştı. Merakla beklenen yapım, 5 Ekim 2018’de vizyona girecek.