Bob’s Burgers’ın Filmi 2020’de Vizyona Girecek

05.10.2017 19:46
Bob’s Burgers’ın Filmi 2020’de Vizyona Girecek

20th Century Fox stüdyoları, iki Emmy ödüllü sevilen animasyon dizi Bob’s Burgers’ın filminin çekileceğini ve 17 Temmuz 2020’de gösterime gireceğini duyurdu. 

Amerikan Fox kanalında ilk kez yayınlandığı 2011’den bu yana aykırı mizah anlayışıyla büyük beğeni toplayan dizi, kendi hamburger lokantalarını işleten üç çocuklu Belcher ailesinin hayatını anlatıyor. 8. sezon prömiyerini 1 Ekim’de yapan Bob’s Burgers, şimdiye kadar 130 bölümü geride bıraktı. 

Dizinin yapımcısı ve tema müziğinin bestecisi Loren Bouchard, “Bob’s Burgers’ı beyaz perdede göreceğimiz için çok heyecanlıyız. Dizinin hayranları için her detayı içermesi gerektiğini biliyoruz ancak şovu daha önce hiç görmemiş iyi insanlar için de çalışmak zorundayız” dedi.

Filmde beş kişilik Belcher ailesinin yeni hamburgerlerle ilgili fikirlerinin süreceğini kaydeden Bouchard, “Ayrıca ekranın her inçini renklerin, seslerin ve Bob’un dünyasının doldurması gerektiğini de biliyoruz. Ama en önemlisi karakterlerimizi destansı bir maceraya sürüklememiz gerekiyor. Bir başka deyişle, şimdiye kadarki en iyi film olmalı” açıklamasını yaptı.

Bob’s Burgers, geçtiğimiz Eylül ayında En İyi Animasyon Dizi dalında ikinci kez Emmy Ödülü almıştı.