Aamir Khan: Kalbinize Dokunabildiğim İçin Çok Mutluyum

07.10.2017 15:43
Aamir Khan: Kalbinize Dokunabildiğim İçin Çok Mutluyum

Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın davetlisi olarak yeni filmi Secret Superstar'ın tanıtımı amacıyla Türkiye'ye gelen Bollywood yıldızı Aamir Khan, “İşim vasıtasıyla az da olsa Türk insanlarının kalbine dokunabildiğim için gerçekten çok mutluyum” dedi. 

İstanbul’daki programının ardından Ankara’ya geçen 52 yaşındaki oyuncu, Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş tarafından kabul edildi. Basın toplantısında konuşan Aamir Khan, “Türkiye'ye dair ilk izlenimim yaklaşık 5 yıl önceydi. Sosyal medya hesaplarımda insanlardan mesaj almaya başladığımda bunun farkına vardım. O ana kadar Türkiye'de insanların filmlerimi izlediğini bilmiyordum. Ve bunu öğrendiğimde çok mutlu oldum” ifadelerini kullandı. 

Türk insanları hakkındaki izlenimlerinden bahseden ünlü aktör, “Çok sıcak, sevgi dolu ve tutkulu bir izlenim alıyorum. Bu güzel ülkeyi, bu güzel insanları ve bu eski tarihi ziyaret edebilmek için can atıyordum. Son iki gündür burada çok fazla sevgi ve saygı görüyorum. Bu beni çok mutlu etti. Türk insanlarının kalbinin gerçekten çok iyi ve sevgi dolu olduğuna inanıyorum. Bu sevgi için de çok minnettarım” şeklinde konuştu. 

Anıtkabir’i ziyaret edip Atatürk ve Kurtuluş Savaşı Müzesi’ni de gezen Aamir Khan, “Benim için çok önemli bir tecrübe oldu. Gerçekten çok büyük bir önderin olduğu bir yer. Ondan öğrenecek çok şeyimiz var. Bu hatırayı hayatımın sonuna kadar unutmayacağım" sözlerini sarfetti.