Arog’un Rakibi ‘Şeytanın Pabucu'

15.08.2008 09:39
Arog’un Rakibi ‘Şeytanın Pabucu'

Mia Film, efektleri, senaryosu ve kurgusuyla Türk Sinema tarihine “en ilginç ve en korkunç”  film olarak geçen ‘Musallat’ın ardından, yine ses getirecek ve gündem yaratacak bir komediye imza atıyor: “Şeytanın Pabucu”.

Başrollerini Fatih Ürek, Aysun Kayacı, Barış Falay ve Yılmaz Gruda’nın paylaştığı film, Cem Yılmaz’ın “Arog” filmiyle aynı gün, 5 Aralık’ta vizyona girecek.

Yapımcılığını Mia Film/Banu Akdeniz’in üstlendiği ‘Şeytanın Pabucu’nun yönetmenleri ise yine başarılı yapımlara imza atmış iki isim; Turgut Yasalar ve Hilal Bakkaloğlu. Senaryoyu ise Yasalar, Bakkaloğlu ve Aslı Doğan birlikte kaleme aldı.

İzleyenleri kahkaha tufanına sürükleyecek senaryosu, kurgusu ve güçlü oyuncu kadrosuyla ‘Şeytanın Pabucu’nun “yılın komedisi” olacağına inandıklarını belirten Yapımcı Banu Akdeniz, “Arog’la aynı gün vizyona girme cesaretini nasıl gösteriyorsunuz’ diye soranlara, ‘Projemize o kadar çok güveniyoruz ki, rakip tanımıyoruz, diye cevap veriyorum. Filme inanmak çok önemli… Senaryosu, oyuncu kadrosu, müzikleri, prodüksiyonu her şeyiyle dört dörtlük bir komedi filmi çekiyoruz. Sinemaseverler, kılıktan kılığa giren, “Hacı Abla”yken komşunun seksi sarışın kızı Aysel’e (Aysun Kayacı) kur yapan Burhan’a (Fatih Ürek)  bayılacak… “Şeytanın Pabucu”, Türk halkının ailece izleyecekleri, hatta bir kez değil eğlenmek için defalarca seyredecekleri bir komedi klasiği olacak” dedi.