Thor: Ragnarok Filminden İlk İzlenimler!

09.10.2017 13:01

Marvel Sinematik Evreni’nin merakla beklenen üçüncü Thor filmi Thor: Ragnarok’un özel gösterimlerine katılan Amerikalı ve İngiliz eleştirmenler, filmden olumlu düşüncelerle ayrıldıklarını belirtiyor.

Yönetmenliğini Taika Waititi’nin yaptığı, oyuncu kadrosunda Chris Hemsworth, Cate Blanchett, Mark Ruffalo, Idris Elba ve Anthony Hopkins gibi isimlerin yer aldığı Thor: Ragnarok, 27 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak. Bakalım önceden filmi izleme fırsatı yakalayanlar neler söylemiş: 

Gregory Ellwood, The Playlist: “Valkyrie (Tessa Thompson) filme damga vuruyor, harikaydı. Bir gün yeni bir Avenger (Yenilmez) olmasını ümit ediyorum. Cate Blanchett da çok eğlenceliydi. Geri kalan kısmı fikir ayrılığına yol açabilir. Büyük kısmı neşeliydi. Ancak bazı anlarda tek gülen benmişim gibi hissettim. Taika’nin bir vizyonu var. Filme olan tepkileri görmek ilginç olacak. Jeff Goldblum’u da sevdiğimi söyleyeceğim, zaten ona doğuştan verilmiş bir yetenek. Idris Elba da güzel olan rolünü güçlendirmiş.”

Eric Eisenberg, Cinema Blend: “Film müthiş eğlenceli. Kendi kendine yeten, bağımsız bir Marvel filmi. Karakter çalışması harika, macera oldukça heyecanlı. Thor filmlerinin en iyisi! Hulk bir kez daha sahneyi ele geçiriyor ve sonunda konuşabiliyor. Onu tekrar büyük ekranda görmek harika!”

Scott Mendelsohn, Forbes: “Sağlam bir Marvel eğlencesi. Harika müzik, Blanchett muhteşem. Biraz 1980’lerin bir video oyunu gibi görünüyor ve hissettiriyor ama bütünüyle çok eğlenceli. Tessa Thompson çok iyiydi, sert kadın aksiyon figürünü alt üst ediyor.”

Haleigh Foutch, Collider: “Başından sonuna kadar oldukça güldürüyor. Başta biraz tökezliyor gibi. Ancak tuhaflaştıkça bunun üstesinden gelip açılıyor. Yeni karakterler dikkat çekici ancak Tessa Thompson bir başka. Valkyrie’a selam olsun!”

Peter Sciretta, Slashfilm: “Şimdiye kadar çekilmiş en eğlenceli Marvel filmlerinden biri, kesinlikle en iyi Thor filmi. Müzik gerçekten başarılı. Espiri ve karakterler, önde ve merkezde. İnsanların ya çok seveceği ya da hiç sevmeyeceği bir film olmuş.”

Jim Vejvoda, IGN: “En iyi Thor filmi olduğuna katılıyorum. İyi bir filmdi ama gerçekten muhteşem olduğunu düşünmüyorum. Hemsworth, Hulk ve Tessa.. Hepsi harikaydı ve tabii ki Goldblum da.”

Germain Lussier, io9: “Film, sade ve yalın bir eğlence. Başından sonuna kadar acayip performanslar ve heyecan verici aksiyonuyla çok neşelendirici bir film. Tessa Thompson, filmin en iyisi.”

Conner Schwerdtfeger, Cinema Blend: “Marvel yine yüzde 100’ünü ortaya koymuş. Harika aksiyon, tonlarca gülüş ve bir takım fantastik süper kahraman olayı. Spider-Man: Homecoming benim için 2017’nin en iyi Marvel filmi, bu fikrim değişmedi ama bu yapım da en iyi Thor filmi diyebilirim.”

Kevin Polowy, Yahoo: “Eğlenceli, tuhaf, sıradışı, retro ve görkemli. Marvel’ın filmi cehennem gibi bir Waititi tarzına çevirmesi için yönetmen Taika Waititi’ye izin vermesi fikrini sevdim. Jeff Goldblum olağanüstü, zaten daha azını beklememiştim.”

Mikaela Farahmand, Screenwriter: “Film genel itibariyle iyi değildi. Thor (Chris Hemsworth)’ün performansı çok güçlüydü ve muhtemelen filmdeki en iyi şeydi. En kötü kısım ise senaryoydu.”

David Daniel, CNN: “Fazla düşünmeyi gerektirmeden iyi vakit geçirtiyor. Bütün karakterler eğlenceliydi, dövüşler, müzik çok iyiydi. Bu muhteşem Marvel filmi için yönetmen Taika Waititi’ye övgüler, tebrikler efendim.”