Star Wars: The Last Jedi’ın Yeni Fragmanı Yayınlandı!

10.10.2017 12:33

Türkiye’de 15 Aralık’ta vizyona girecek Yıldız Savaşları (Star Wars) serisinin sekizinci filmi The Last Jedi (Son Jedi)’ın en yeni fragmanı bu sabah saatlerinde yayınlandı.   

Sinema tarihinin önemli serilerinden biri olarak kabul edilen George Lucas imzalı efsanenin son filmi hayranları tarafından sabırsızlıkla bekleniyor. Filmin bir önceki fragmanı Nisan ayında yayınlanmış ve 40 milyondan fazla kişi tarafından izlenmişti. Serinin yeni filminde hikaye, Daisy Ridley tarafından canlandırılan Rey karakterinin yolculuğu üstünden devam ediyor. 

Yönetmenlik koltuğuna Rian Johnson’ın oturduğu sekizinci filminde Mark Hamill, Adam Driver, John BoyegaOscar Isaac ve 2016 yılı Aralık ayında hayatını kaybeden Carrie Fisher yer alıyor. Yapımcılar Carrie Fisher'ın ölümü sonrasında onun tarafından canlandırılan Prenses Leia'nın hikayesinin ‘Son Jedi’ filminde uygun bir sona bağlanacağını açıklamıştı.

Fragmanın filme ilişkin ipuçları vereceğini belirten Rian Johnson, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla serinin hayranlarını uyardı. Johnson, fragmanların çok iyi olduğunu ama filme ilişkin bilgiler vereceğini belirtti. Johnson, özellikle serinin hayranlarına yeni film vizyona girene kadar fragmanlardan uzak durmalarını tavsiye etti.