Van Damme’ın Komedi Dizisi Yolda

11.10.2017 11:09
Van Damme’ın Komedi Dizisi Yolda

Aksiyon ve dövüş filmlerinin sevilen oyuncusu Jean - Claude Van Damme, başrolünde yer aldığı Amazon yapımı komedi dizisi Jean - Claude Van Johnson ile sevenlerine farklı bir yönünü sunmaya hazırlanıyor. 

56 yaşındaki Belçikalı aktör ya da ABD’deki lakabıyla ‘Muscles from Brussels’ (Brükselli Kas Yığını), bugüne kadar birçok farklı tarz filmde boy gösteren, hatta ülkemizde de film çekmiş olan çok yönlü bir oyuncu. Amazon'un dizi ve film işlerine de el atmasıyla birlikte ekranlara taşıdığı ünlü oyuncular kervanına Van Damme da katılıyor. Projenin adı: Jean - Claude Van Johnson.

Aslında geçtiğimiz yıl gösterime girmesi beklenen ve bir 2016 projesi olarak duyurulan Jean - Claude Van Johnson bir türlü televizyon ekranlarıyla buluşmadı. Bu arada Amazon’da yayınlanan pilot bölümü ise oldukça beğenildi. O bölümün ardından sezon onayı alan dizinin oyuncu kadrosuna Kat Foster, Ian Fisher, Moises Arias ve Phylicia Rashad gibi isimler de eklendi. 

Yapımcıları arasında ünlü yönetmen Ridley Scott’ın da yer aldığı dizi, Hollywood’daki parlak zamanlarının hayali içerisinde günlerini geçiren emekli ve mutsuz aktör Jean - Claude Van Damme’ın eğlenceli hikayesini ele alıyor. Yayın tarihi hala kesinleşmeyen Jean - Claude Van Johnson’dan yeni resmi afiş paylaşıldı: