Hulk Trilojisi Geliyor!

11.10.2017 13:54

Marvel ile Universal Pictures arasındaki telif hakkı sorunlarından dolayı solo filmi çekilemeyen Hulk karakteri, Marvel Sinematik Evreni’ndeki üç film içinde kendisine özel bir hikayeye başlıyor. 

Eric Bana ve Edward Norton’dan sonra Mark Ruffalo’nun performansıyla büyük bir hayran kitlesi edinen Hulk karakteri, Thor: Ragnarok’tan itibaren üç film sürecek bir hikaye arkında yer alacak. Trilojinin ikinci filmi The Avengers: Infinity War, üçüncü filmi ise henüz resmi adını almayan Avengers 4 olacak. 

2012’deki The Avengers’tan itibaren Hulk’a hayat veren 49 yaşındaki Amerikalı aktör Mark Ruffalo, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: 

“Kevin Feige (Marvel Sinematik Evreni'nin başındaki isim) beni bir gün kenara çekti ve ‘eğer bağımsız bir Hulk filmi çeksek ne olurdu?’ diye sordu. Ben de bu, bu ve bu olmalı, bu şekilde de bitmeli gibi kendi aklımdan geçenleri söyledim. Fikirlerimi çok sevdiğini söyledi ve ‘neden Thor 3’ten başlayıp bunu üç filmlik bir hikaye ile Avengers 3 ve 4’te gerçekleştirmeyelim ki’ dedi. ‘Kulağa harika geliyor’ dedim, şu an hikaye arkının başlangıcında bulunuyoruz.”

Ruffalo, Hulk’un artık daha fazla konuşuyor olmasını da bu yeni trilojiye bağladı. Özel gösterimlere katılan eleştirmenlerden büyük övgü alan Thor: Ragnarok filmi 27 Ekim’de sinemaseverlerle buluşacak.