Breaking Bad’in Yıldızlarından Jonathan Banks’in Yeni Filmi Belli Oldu

12.10.2017 13:10
Breaking Bad’in Yıldızlarından Jonathan Banks’in Yeni Filmi Belli Oldu

Tüm zamanların en sevilen dizilerinden Breaking Bad ve onun spin-off’u (yan hikayesi) Better Call Saul’daki Mike Ehrmantraut karakteriyle hafızalara kazınan aktör Jonathan Banks, Hollanda yapımı bir filmde rol alıyor.

Çekimlerine 12 Eylül’de başlanılan destansı tarihi film 754 A.D. Redbad'in yönetmenlik koltuğunda Roel Reiné bulunuyor. 70 yaşındaki Amerikalı oyuncu Jonathan Banks, Frenklerin lordu Pepin Herstal’ı canlandırıyor. 

Filmde Hollandalı ünlü aktör Gijs Naber, Friz kralı Redbad rolünde, Danimarkalı oyuncu Søren Malling ise Danimarka kralı Wiglek rolünde boy gösteriyor. Danimarka, Almanya, Belçika ve Hollanda’da çekimleri yapılacak olan filmin yapımcılığını Klaas de Jong üstleniyor. 

M.S. 754 yılında geçen film, Kral Redbard’ın efsanevi hikayesi özelinde Hristiyanlığın yükselişi ve soğukkanlı barbar savaşçıların aksiyon dolu öykülerini ele alıyor.  

2015 yılında yönetmeni olduğu Admiral filmi Hollanda sinemalarında bir numaraya yükselen Roel Reiné, ünlü diziler Black Sails ve Inhumans’ta da bazı bölümleri yönetmişti. 754 A.D. Redbad, 28 Haziran 2018'de Hollanda'da gösterime girecek.