Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta (13 Ekim 2017)

13.10.2017 11:07

13 Ekim 2017 haftasında 4’ü yerli 7 yeni film izleyicilerle buluştu. 

Yazar Peyami Safa'nın aynı isimli eserinden günümüze uyarlanan Cingöz Recai: Bir Efsanenin Dönüşü haftanın en önemli filmlerinden biri olarak dikkat çekiyor. 

Mutsuz ve kötümser bir adam ile hayat dolu ve iyimser bir kadının dramatik aşk öyküsünün anlatıldığı Bir Nefes Yeter, haftanın diğer yerli yapımı.

Ateşböceği Dindin’in, köyüne saldıran kötü kalpli Kurt Kral’a karşı mücadelesinin konu edildiği animasyon Büyülü Kanatlar, gösterime giren filmler arasında. 

Kayseri’den Çin’e uzanan bir mafya hikayesinin anlatıldığı komedi Kayseri Aslanı: Çin İşi, bu haftanın gösterime giren yerli filmlerinden bir tanesi. 

Avrupa'da son yıllarda iyice ayyuka çıkan mülteci sorununun arka planda işlendiği Fransız aile draması Mutlu Son, diğer filmlerle birlikte salonlardaki yerini aldı.

Her gün bir katil tarafından öldürülüp ertesi sabah hiçbir şey olmamış gibi uyanan bir kızın korku dolu hikayesi Ölüm Günün Kutlu Olsun yine bu hafta gösterime girdi.

Yönetmenlik koltuğuna Orhan Eskiköy’ün oturduğu dram ve gizem türündeki Taş, bu hafta vizyona giren yerli filmler arasındaki yerini aldı.